Yllätä ystäväsi ja voita tunnelmallinen syyshetki!

Osallistu ja voita

Siirry Beely-autoilijaksi ja myy vanha autosi meille

Beely on huoleton ja turvallinen vaihtoehto auton omistamiselle. Beelyn kautta saa auton täysin omaan käyttöön kiinteällä kuukausimaksulla!

Beely haluaa tehdä hyvää ja yllättää ihmisiä! Beely-auton kyytiin hyppää Radio Suomipopin Juho Keskitalo ja artisti Ilta, jotka tulevat ilahduttamaan iltaanne pääkaupunkiseudulla tunnelmallisella syyshetkellä.

Artisti Ilta esiintyy jonkun kotiovella perjantaina 2.10. voittajan ilmoittamassa paikassa pääkaupunkiseudulla. Voit yllättää joko oman kaveriporukkasi, oman rakkaasi, perheesi tai vaikka sinua auttaneen naapurisi.

Kiitos, että osallistuit arvontaan!
Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti!

Siirryt kohta automaattisesti Beelyn sivuille ja koet, mikä on fiksuin tapa hankkia auto!

Arvonnan säännöt

Järjestäjä

Beely Oy, Robert Huberin tie 3B 01510 Vantaa, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Tunnelmallinen syyshetki -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/beely.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät. Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä. Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 14.09.-24.09.2020 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä kampanjasivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla ”Osallistu/Lähetä - tai muuta vastaavaa painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on tunnelmallinen syyshetki (1kpl) voittajan valitsemalle kaveriporukalle (max 6 henkeä), kumppanille, omalle perheelle tai muulle tärkeälle taholle. Syyshetki järjestetään pääkaupunkiseudulla perjantaina 2.10. klo 17-21 välisenä aikana. Palkintoon kuuluu Radio Suomipopin iltajuontajan Juho Keskitalon ja laulajatar Illan saapuminen pääkaupunkiseudulla etukäteen sovittuun paikkaan, Illan esiintyminen voittajalle ja yllätettävälle sekä lasit kuplivaa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto arvotaan 28.09.2020 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi voidaan julkaista kyseisen median ja Järjestäjän omissa kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

×