Siirry digipuheesta digitekoihin ja tule mukaan maksuttomaan Yrittäjän digiakatemiaan!

Tutustu DNA:n Yrittäjän digiakatemiaan ja voita laadukkaat vastamelu­kuulokkeet!

Digitaidot kuuluvat kaikille

Me DNA:lla haluamme, että jokainen meistä ymmärtää digitaalisen maailman perusteet, eikä kukaan jää kehityksen jalkoihin. Tavoitteenamme on, että Suomen kaikki yrittäjät ovat digitaalisesti yhdenvertaisia vuoteen 2025 mennessä.

Tutustu DNA:n digitalkoisiin!

Osana digitalkoita tarjoamme maksuttoman ja kaikille avoimen Yrittäjän digiakatemian, josta ammentaa tietoa ja taitoa uuden aikakauden menestystä varten. Digiakatemian avulla otat haltuun tärkeimmät digivinkit yrityksen liiketoiminnan tueksi. Käytännönläheiset kurssit opettavat sinua tavoittamaan asiakkaita sekä kehittämään liiketoimintaa tehokkaasti, tietoturvallisesti ja kannattavasti.

Kurssitarjonnan avulla otat mutkattomasti haltuun niin tietoturvatermit, sosiaalisen median ja kasvumarkkinoinnin salat kuin hyödylliset pilvityökalut ja laitteet sekä yrityksen rahoituksen perusteet.

Oppitunnit voit suorittaa näppärästi vaikka kotisohvalta käsin juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

*DNA tarjoaa kurssin yhteistyössä Suomen Yrittäjäopiston kanssa.

Kerro meille, mitä haluaisit DNA:n digiakatemiassa oppia?

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kolmet Urbanista Miami ANC -vastamelukuulokkeet (á 149€).

Mitä muita aiheita toivoisit DNA:n digiakatemiassa käsiteltävän?

Täytä vielä yhteystietosi, niin olet arvonnassa mukana!

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan.

Olemme voittajiin henkilö­kohtaisesti yhteydessä.

Siirryt kohta Yrittäjän digiakatemian sivulle

×

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Asiakas DNA Oyj, Läkkisepäntie 21, 00620 Helsinki, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Yrittäjän digiakatemia -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa: https://kampanjat.supla.fi/dna2021

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Henkilöt jotka ovat arvonnan yhteydessä osoittaneet halukkuutta kuulla lisää Yrittäjän digiakatemiasta ja DNA:n palveluista ja täten antaneet markkinointiluvan merkataan Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 3.-23.5.2021 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä https://kampanjat.supla.fi/dna2021 -sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla ”osallistu/lähetä tai muuta vastaavaan -painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Palkintona arvotaan kolmet Urbanista Miami ANC -merkkiset vastamelukuulokkeet. Kuulokkeiden mukana toimitetaan myös laadukas matkakotelo. Yhden palkinnon arvo on 149 euroa. Arvonnan voittaja saa itse valita kuulokkeiden värin neljästä eri värivaihtoehdosta (punainen, vihreä, valkoinen ja musta).

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Ensimmäinen palkinto arvotaan 10.5.2021, toinen palkinto arvotaan 17.5.2021 ja kolmas palkinto arvotaan 24.5.2021 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi voidaan julkaista Radio Rockin, Aito Iskelmän, Hitmixin että asiakkaan kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.