top-image

Ota ensidigi
haltuun

Ensimmäinen puhelin mullistaa maailman. Käy tutustumassa mihin suomalaislapset ruutuaikansa käyttävät ja minkälaisia ilon- ja huolenaiheita vanhempien päässä pyörii.
Lue erikoisartikkeli

Se tunne, kun lapsi soittaa ensimmäisen kerran… Sitä edeltävät puhelinvertailut ja -valinta sekä keskustelut pelisäännöistä.
Lapselle sopiva liittymä ja vinkit ekapuhelimen valintaan

Testaa tietosi ja voita Samsung Galaxy A53 5G
-puhelin ja langattomat JBL-kuulokkeet

Lapsen ensimmäinen puhelin – tuo suuri ja odotettu asia! Mitä kaikkea se tuokaan tullessaan ja mitä kaikkea lapset puhelimellaan tekevät? Ota ensidigi haltuun ja testaa tietosi.

Voit voittaa lapsellesi ekapuhelimeksi sopivan Samsung Galaxy A53 5G -puhelimen (arvo 449€) ja langattomat JBL-kuulokkeet (79€).

phoneheadphones
Testaa, tiedätkö mitkä ovat 5–12-vuotiaan yleisimmin
käyttämät viisi sovellusta
Facebook
Snapchat
YouTube Kids
Discord
TikTok
Pinterest
YouTube
Pikku Kakkonen
Kaikki oikein!

Ihan kaikki ei mennyt oikein. No, olihan se oma lapsuus erilainen. Viisi eniten käytetyintä sovellusta ovat: 1. WhatsApp, 2. YouTube, 3. TikTok, 4. Snapchat, 5. YouTube Kids. Osallistu vielä arvontaan ja voita lapselle sopiva Samsung Galaxy A53 5G -puhelin ja langattomat JBL-kuulokkeet.

* Lähde: DNA:n vuotuinen koululaistutkimus selvittää 5–16-vuotiaiden lasten ja nuorten puhelimen hankintaa ja käyttötarkoituksia sekä puhelimen käyttöön liittyviä ilmiöitä. Tutkimuksen toteutti DNA:n kanssa yhteistyössä Nepa Insight Oy. Tutkimukseen osallistui 2022 kaikkiaan 1006 ikäryhmässä 5–16-vuotiaiden lasten vanhempaa/huoltajaa. Tiedonkeruu tapahtui helmikuussa 2022 Nepan online-paneelissa.

Helppoa yhteydenpitoa lapsen kanssa ennen oikeaa puhelinta

Xplora-kellopuhelin soittaa puhelut ja lähettää esiasennettuja viestejä, emojeita ja ääniviestejä. Se vastaanottaa puhelut ja viestit vain niistä numeroista, jotka huoltaja on lisännyt Xplora-sovelluksella puhelinmuistioon. Lapseen on helppo pitää yhteyttä jo ennen kuin lapsi on oppinut kirjoittamaan.

Turvallisella kellopuhelimella ei pääse nettiin, ja se pitää vanhemman ajan tasalla lapsen liikkeistä. Vedenkestävässä kellopuhelimessa on lisäksi kamera ja kannustava askelmittari.

logo
smartwatchsmartwatch
Täytä vielä yhteystiedot, niin olet arvonnassa mukana!
Tämä kenttä on pakollinen