Miksi juuri sinä kaipaisit hemmottelua?

Vastaa ja voita kylpylähetki hoitoineen Flamingo Spassa!

Aikuisten kylpylässä aistit arjen kiireettömyyden ja nautit ainutlaatuisesta tunnelmasta. Anna ajatusten hiljentyä ja rauhoitu höyrysaunan lempeissä löylyissä. Kellu mineraalialtaassa vedenalaista musiikkia kuunnellen, pulahda avannossa, puhdista kehoa suolasaunassa ja virkisty hemmottelevassa hieronnassa.

Flamingo Spa tarjoaa sinulle kahdeksan erilaista saunaa, upeita altaita, Spa Cafen herkkuineen sekä ylellisen hemmotteluhoitolan palveluineen.

Aikuisten kylpylän jokainen sauna on erityinen. Tervan tuoksuisen perinnesaunan nautinnollisissa löylyissä voit rauhassa palautua arjen kiireistä. Isossa höyrysauna Utussa tuoksuu ihoa korjaava hunaja ja hyvän olon Lumous-saunassa voit tehdä saunajoogan omatoimisesti vaikka joka päivä.

Hemmottele itseäsi istuen altaassa tai lämpöpedissä, kokeile suolakuorintaa ja upota varpaat poreisiin. Spa Cafesta voit napata mukaasi virkistävän smoothien, mocktailin tai vaikka herkullisen tapas-lautasen ja lasillisen kuohuvaa. Virkistävän drinkin voit nauttia kaikessa rauhassa lämminvesialtaassa rentoutuen.

Antaudu nautinnolle ja viimeistele hyvän olon kylpyläkäyntisi ihanissa, ylellisissä hoitolamaailman hoidoissa. Vaali omaa hyvinvointiasi rentouttavalla yrttipallohieronnalla tai kokeile ystäviesi kanssa esimerkiksi Taika-höyryhuonetta puhdistavalla savinaamiolla.

Ikäraja aikuisten puolelle on 18 vuotta. Aikuisten puolen lipulla pääset myös halutessasi käymään koko perheen vesipuiston puolella, josta löydät lisää altaita, poreita, vesiliukumäkiä sekä hyppytornin.

Nyt voit voittaa itsellesi ihanan hemmotteluhetken hoitoineen Flamingo Span aikuisten kylpylässä.

Kerro vain meille, miksi juuri sinä kaipaisit hemmottelua?

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Aikaa Ylellisyydelle -paketti, joka sisältää Vartalonkuorinta 15min, Yrttipallohieronta vartalolle 50min, Kasvohoito 30min, Rentouttava jalkahieronta 25min, lasillinen talon samppanjaa, tapakset yhdelle ja sisäänpääsyn aikuisten kylpylään. Pääpalkinnon arvo on yhteensä 249 euroa. Lisäksi joka arkipäivä arvotaan lahjakortteja Flamingo Spa aikuisten kylpylään.

Osallistu arvontaan jättämällä yhteystietosi alle:

Kiitos osallistumisesta!

Olemme voittajiin henkilökohtaisesti yhteydessä.

Siirryt kohta Flamingo Spa Kylpylän Joulukauppaan

×

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

FlamingoSpa Oy, Viihdekeskus Flamingo, Tasetie 8, 01510 Vantaa jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Joka päivä on kylpyläpäivä -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/flamingospa

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 22.11.-12.12.2021 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä https://kampanjat.supla.fi/flamingospa-sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla ”osallistu/lähetä tai muuta vastaavaan -painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Kilpailun pääpalkintona arvotaan Aikaa Ylellisyydelle -paketti, joka sisältää Vartalonkuorinta 15min, Yrttipallohieronta vartalolle 50min, Kasvohoito 30min, Rentouttava jalkahieronta 25min, lasillinen talon samppanjaa, tapakset yhdelle ja sisäänpääsyn aikuisten kylpylään. Pääpalkinnon arvo on yhteensä 249 euroa.

Paketti käytetään yhdellä kertaa eikä sitä voi jakaa osiin, useammalle henkilölle tai vaihtaa rahaksi. Paketti varataan erikseen vähintään kaksi (2) viikkoa ennen ajankohtaa osoitteesta info@flamingospa.fi Palkinto on käytettävissä ma-pe 6kk arvonnasta.

Lisäksi kampanjan ajan arvotaan joka arkipäivä Flamingo Spa aikuisten kylpylän lahjakortti kahdelle. Halutessaan voittaja voi vaihtoehtoisesti valita lipun kahdelle vesipuistoon. Ikäraja aikuisten puolelle on 18 vuotta. Aikuisten puolen lipulla pääsee käymään myös koko perheen vesipuiston puolella. Lahjakortin arvo on 58-78€.

Lahjakortit arvotaan 1 per arkipäivä kampanjan ajan ja pääpalkinto arvotaan 14.12.2021 mennessä. Kaikki palkinnot arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä henkilökohtaisesti joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajien nimet voidaan julkaista Me Naiset Radion sekä asiakkaan kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.