ID PROTECTION – 24/7-seuranta verkossa

ID PROTECTION – Auttaa suojaamaan henkilötietosi netissä ja estämään käyttäjätiliesi kaappaukset

ID PROTECTION – Hälyttää, jos jossakin käyttämässäsi verkkopalvelussa ilmenee tietovuoto

ID PROTECTION – Suojaa salasanasi ja toimii helppokäyttöisenä salasanojenhallintaohjelmana

ID PROTECTION – Saat myös tarkat ohjeet, miten voit selvittää mahdollisen tietovuodon mahdollisimman vähäisin vahingoin

Yksinkertainen on kaunista, muttei salasanojen keskuudessa. Heikko salasana voi pahimmillaan johtaa siihen, että identiteettisi varastetaan.

F-Secure ID PROTECTION -salasanasovelluksen avulla luot vahvoja salasanoja ja pidät salasanasi turvassa. Sovellus myös varoittaa sinua, jos tietosi vaarantuvat.

Nyt voit testata, miten turvallisia käyttämäsi salasanat ovat.

Voittajien kesken arvotaan F-Securen premium-tietoturvapaketteja, jotka sisältävät paitsi ID PROTECTION -sovelluksen, myös laajemman tietoturvan laitteillesi.

Olen käyttänyt silloin tällöin salasanaa, jossa on oma, perheenjäsenen tai lemmikin nimi

Salasanani ovat vähintään 12 merkkiä pitkiä

Minulla on tapana käyttää samaa salasanaa useassa palvelussa

Kiitos, että osallistuit arvontaan!

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Kokeile F-Secure ID PROTECTION -täysversiota 5 päivää maksutta!

Kokeile ilmaiseksi
×

Arvonnan säännöt:

Järjestäjä

F-Secure Oyj (Tammasaarenkatu 7, 00180 Helsinki), jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Onko salasanasi turvassa? -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/fsecure.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Yhteystiedot hävitetään 1 kuukauden kuluttua arvonnan päättymisestä./

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 22.02.-07.03.2021 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä kampanjasivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu/Lähetä- tai muuta vastaavaa painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on 10kpl F-Secure TOTAL -tietoturvapaketteja (paketti voimassa 1 vuoden, kattaa 5 laitetta). TOTAL-paketti sisältää ID Protection -tuotteen lisäksi myös SAFE-tietoturvan sekä FREEDOME VPN:n. Yhden palkinnon arvo 99,99 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinnot arvotaan 08.03.2021 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi saatetaan julkaistaan Järjestäjän tai kyseisen median kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.