VOITA GRILLI JA GO-TAN SRIRACHAA!

Kesän grillaukset ja kotikokkaukset kaipaavat tulisuutta! Go-Tan Sriracha ja Go-Tan Smokey Sriracha -maustekastikkeet ovat juuri sopivasti tulisia. Ruoka ja syöjät kiittävät! Srirachaa voi käyttää marinointiin, grillaukseen, kastikkeissa ja ruoassa mausteena tai suoraan purkista dippikastikkeena. Käyttötapoja on monia.

Valitse alta suosikkisi Sriracha-resepteistä ja kerro, miten itse käytät tai käyttäisit Go-Tan Srirachaa kotona keittiössä tai grillatessa. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kaupunkigrillaukseen sopiva grilli sekä mojova paketti Srirachaa ja muita Go-Tan tuotteita! Päivittäin arvotaan pienempiä Sriracha-tuotepaketteja.

Valitse lempireseptisi klikkaamalla kuvaa

Sriracha wings

Katso resepti

Srirachalla
maustetut kanawrapit

Katso resepti

Makean tulinen Sriracha grillikastike

Katso resepti
Sriracha wings

2 annosta

800g maustamattomia kanansiipiä
1 rkl öljyä
1 tl savustettua paprikajauhetta
1 tl suolaa
1 tl pippuria

2 dl Go-Tan Sriracha kastiketta
1 rkl hunajaa
1 rkl kalakastiketta
Tuoretta korianteria
Limelohkoja

Sekoita suola, pippuri, öljy ja paprikajauhe siipien kanssa ja laita siivet uuniin kypsymään 250 asteeseen n. 25 minuutiksi.

Valmistele kastike siipien ollessa uunissa. Laita pieneen kattilaan Sriracha- ja kalakastike sekä hunaja. Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä kastiketta n. 10 minuuttia. Jätä odottamaan siipien kypsymistä.

Sekoita kastike kypsien siipien kanssa kulhossa. Tarjoile tuoreen korianterin ja limelohkojen kanssa.

Srirachalla maustetut kanawrapit

Valmistusaika n. 10 minuuttia

4 tortillalettua
2 broilerin rintafileetä
1 paprika
100 g salaattia
1 kurkku
60 ml majoneesia
30 ml Go-Tan Sriracha (tai maun mukaan!)

  1. Kypsennä broilerin rintafilee.
  2. Sekoita majoneesi ja Sriracha-kastike.
  3. Leikkaa paprika ja kurkku suikaleiksi.
  4. Levitä Sriracha-majoneesia tortilloille.
  5. Viipaloi kypsä broileri. Levitä viipaleet, paprika- ja kurkkusuikaleet sekä salaatinlehdet tortillojen päälle.
  6. Kääri tortillat tiukalle rullalle ja leikkaa kahteen osaan vinottain. Voit kietoa wrappien alaosan ympärille foliota tai voipaperia, jolloin syöminen on helpompaa.
  7. Jos pidät todella tulisesta, lisää Srirachaa tortillan päälle maun mukaan!
Makean tulinen Sriracha grillikastike lihalle

½ dl Sriracha chilikastiketta
1 tl suolaa
½ dl hunajaa
3 rkl soijakastiketta
2 rkl öljyä

Sekoita ainekset keskenään kastikkeeksi ja sivele liha ennen grillausta kastikkeella.

Miten itse käytät tai käyttäisit Go-Tan Srirachaa kokkauksessa tai grillatessa?

Täytä vielä yhteystietosi, niin olet arvonnassa mukana!

Kiitos, että osallistuit arvontaan!

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Siirryt kohta automaattisesti tutkimaan maustekastikkeiden ihmeellistä maailmaa!

Arvonnan säännöt

Järjestäjä
Haugen-Gruppen Oy, Tiilitie 6 B 2 01720 Vantaa, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Go-Tan Sriracha -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen
Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/gotansriracha.

Osallistumisen ehdot
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.
Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.
Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Yhteystiedot hävitetään 1 kuukauden kuluttua arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 18. – 31.05.2020 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä yllä mainitulla kampanjasivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu/Lähetä- tai muuta vastaavaa painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta
Arvonnan pääpalkintona on 1 kpl kaupunkigrillaukseen sopiva grilli ja kastiketuotepaketti. Tuotepaketti sisältää Weber Go-Anywhere hiiligrillin, Weber premium laukun, Weber Premium välinesarja ja Go-Tan tuotteita. Pääpalkinnon kokonaisarvo on n. 200 euroa. Lisäksi arvotaan päivittäin tuotepaketteja. Yhden tuotepalkinnon arvo on n. 20 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.
Palkinnot arvotaan 01.06.2020 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi/nimet voidaan julkaista Järjestäjän ja/tai kyseisen median omissa kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus
Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

×

Rekisteriseloste

Päivitetty 4.12.2019

Henkilötietolaki (523/1999) §10 ja §24 .

1. Rekisterinpitäjä

Haugen-Gruppen Oy, Tiilitie 6, 01720 Vantaa, puh. 010 3090 700

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Reija Niemi, reija.niemi@haugen-gruppen.com

3. Rekisterin nimi

Go-Tan -rekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn/rekisterin tarkoitus

Henkilötietoja kerätään ja tallennetaan väliaikaisesti arvonnan tai kilpailun järjestämiseksi. Tietoja käytetään arvonnan tai kilpailun suorittamiseksi, voittajan kontaktoimiseksi sekä mahdollisen palkinnon toimittamiseksi.
Kilpailuun tai arvontaan osallistujat myöntävät erillisellä suostumuksellaan kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa ellei kilpailusäännöistä toisin mainita.

5. Rekisterin tietosisältö

Henkilötiedot: etu- ja sukunimi
Yhteystiedot: puhelinnumero, sähköpostiosoite, lähiosoite, postinumero ja postitoimipaikka

6. Tietolähde ja kuvaus tietolähteistä

Henkilötiedot kerätään arvontaan tai kilpailuun osallistujalta henkilöltä itseltään arvonta- tai kilpailulomakkeen tai sosiaalisen median kanavan kautta.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Emme siirrä henkilötietoja kolmansiin maihin Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle tai kansainvälisille järjestöille.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta rekisterinpitäjän määrittelemät henkilöt. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat suljetussa verkossa joka on suojattu palomuurilla

9. Henkilötietojen säilytysaika tai säilytysajan määrittämisen kriteerit

Tietoja säilytetään kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti ja vain niin kauan, kun se on tarpeen tässä kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseksi

10. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti allekirjoitettuna ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

×