KIRJOITTAISITKO SINÄ VUODEN 2022 IHANIMMAN KIRJAN?

Viihdekirjat naurattavat ja itkettävät, ravitsevat sielua, tempaisevat mukaansa heti ensimmäiseltä sivulta. Viihdekirjat tuovat alati kasvavan yleisön kirjallisuuden pariin nauttimaan lukemisen hyvää tekevästä voimasta. Millaisen kirjan sinä haluaisit lukea tai kuunnella? Mitä jos kirjoittaisit sen?

Otava, Karisto, Supla ja Otavan Kirjasäätiö julistavat Ihanat kirjat -kirjoituskilpailun, jossa etsitään uutta viihdekirjallisuuden tähteä ja tunteita herättävää romaanikäsikirjoitusta. Aihe on vapaa, ja tyyli voi olla esimerkiksi feel-goodia, maalaisromantiikkaa, huumoria, historiallista romantiikkaa, chick litiä tai romanttista jännitystä.

Potentiaalisimpia tekstejä lähdemme työstämään yhdessä kirjoittajien kanssa. Teemme finalisteiksi valikoituneiden kirjoittajien kanssa digitaalista julkaisua koskevan kustannussopimuksen, ja nämä teokset julkaistaan äänikirjoina Supla+-palvelussa kesäkuussa 2022. Kuulijat äänestävät parhaimmistosta voittajan, joka julkistetaan elokuussa 2022. Voittaja saa 5 000 euron palkinnon sekä vuoden käyttöoikeuden Supla+- ja Ruutu+-palveluihin. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet saavat kumpikin 1 000 euron palkinnon ja vuoden käyttöoikeuden Supla+- ja Ruutu+-palveluihin.

LÄHDE TEKEMÄÄN KANSSAMME JOTAIN ENNENNÄKEMÄTÖNTÄ!

Ilmoittaudu