Testaa kolmen kimppaa Haminan kanssa

Jokainen suhde saa alkunsa jostain.
Muistatko vielä ensikohtaamisesi Haminan kanssa?
Kerro siitä meille, ja voit voittaa viikonloppuloman Haminassa kahdelle.

Maailmanluokan merenrantakaupungissa voitte viettää aikaa intohimojenne parissa: antautua historian vietäväksi, nauttia rantabulevardeista ja hullutella vaikka brunssilla.

Minä, sinä ja Hamina.

Palkinto sisältää:

Kahden yön majoituksen Spa Hotel Haminassa, aamiaisen ja kuohuviinit huoneeseen, illallisen Ravintola Vehkassa ja opastetun kaupunkikierroksen.

Voita kesäloma Haminassa

Arvomme kahden hengen viikonloppuloman elokuisessa Haminassa. Palkinnon arvo on 500 euroa. Kilpailuaika 24.5. – 31.7.2021.

Kerro meille, millainen oli ensikohtaamisesi Haminan kanssa?

Osallistu arvontaan jättämällä yhteystietosi alle:

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan.

Olemme voittajiin henkilökohtaisesti yhteydessä.

Siirryt kohta Haminan sivuille

×

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Asiakas Haminan kaupunki, Osoite PL 18, 49401 Hamina, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Minä, sinä ja Hamina-arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/hamina

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 24.5. – 31.7.2021 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä -sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla ”osallistu/lähetä tai muuta vastaavaan -painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on kahden yön majoitus kahdelle hengelle Spa Hotel Haminassa, aamiaisen ja kuohuviinit huoneeseen, illallisen Ravintola Vehkassa sekä opastetun kaupunkikierroksen. Palkinnon arvo on n. 500 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkinto arvotaan 3.8.2021 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta viikon sisällä, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi voidaan julkaista sekä kyseisen radion että asiakkaan kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.