löytää tuotteille halvimman hinnan. Valitse suosikkisi ja voita!

ARVONNAN LISÄKSI HINTATIETÄJÄ-KISA

Tuplaa halutessasi voittomahdollisuus. Aamulypsy saattaa soittaa sinulle ja pääset myös mysteerituotteiden hinta-arvuutteluun mukaan.

Hintaopas.fi on Suomen kattavin hintavertailupalvelu, joka vertaa puolueettomasti yli 800 verkkokaupan hinnat puolestasi. Vertailemalla hintoja tiedät, mistä ja milloin sinun kannattaa ostaa. Sivustolta löydät parhaan hinnan esim. elektroniikalle, kodinkoneille, kosmetiikalle, urheilutuotteille ja leluille.

www.hintaopas.fi

3 VINKKIÄ ALENNUS­MYYNTI­OSTOKSILLE

1. Älä osta sokkona! Tarkista tuotteen hinta useista eri kaupoista tai Hintaoppaasta.

2. Älä hämäänny isoista alennusprosenteista. Kaupat saattavat ensin nostaa ja sitten laskea tuotteen hintaa, jolloin alennusprosentti saadaan näyttämään suurelta. Hintaoppaasta näet aina markkinoiden alimman hinnan ja hintahistorian, joka näyttää tuotteen hintavaihtelut. 

3. Suunnittele hankinnat etukäteen, aseta tuotteille hintavahti, joka ilmoittaa heti, kun tuotteen hinta laskee.

Valitse tuotepareista suosikkisi, olet valittujen tuotteiden arvonnassa mukana.

Tämän tuotteen halvin ostopaikka

Katso tästä

Tämän tuotteen halvin ostopaikka

Katso tästä

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan.

Olemme yhteydessä voittajiin henkilökohtaisesti.

Sinut siirretään kohta hintaopas.fi-sivulle

×

SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Prisjakt Finland Oy, Keskuskatu 1B, 00100 Helsinki, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää syksy 2020 tuotearvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/hintaopas2020

Osallistumisen ehdot

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneet ja markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän arvontojen ja uutiskirjeiden tilaajarekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 16.11.-29.11.2020 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä kampanjasivuilla olevaan lomakkeeseen https://kampanjat.supla.fi/hintaopas2020 siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida. Tuotearvonnan lisäksi Osallistujia arvotaan mukaan Hintatietäjä-osuuteen Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmaan. Osallistujia pääsee arvaamaan radiolähetykseen Hintaopas.fi-tuotteen halvimman hinnan. Lähimmäksi oikeaa (=halvinta) hintaa arvannut henkilö voittaa arvuuttelun kohteena olleen tuotteen.

Palkinnot ja voittajan valinta

Naisten hajuvesi

Miesten hajuvesi

Kuulokkeet

Nappikuulokkeet

Älykauitin

Kannettava kaiutin

Lautapeli

PS4-peli

Palkinnot arvotaan 3.12.2020 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Hintatietäjä-osuudessa lähimmäksi halvinta hintaa veikannut voittaa Hintaoppaan tuotteita tuotekategorioista Koti, Puhelimet&GPS ja Pelit &Pelikonsolit (arvot noin 150 – 220 €).

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta yhden (1) viikon aikana, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon luovutuksista voittajille. Voittajan nimi voidaan ilmoittaa Radio Suomipopin ja/tai Hintaopas.fi:n kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus/tuotearvonnat

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Verotus/hintatietäjä-osuus

Palkinto on saajalleen veronalaista tuloa.

Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti. Palkinnon lunastamisesta mahdollisesti aiheutuvasta tuloveroseuraamuksesta vastaa palkinnon voittaja itse.