Honka-hirsitalot ja yksilölliset puutalot, valitse suosikkisi!

Koti on ihmisen tärkein paikka ja meille on sydämen asia varmistaa, että sinun kotisi lisää hyvinvointiasi. Meidän intohimomme on jo 60 vuoden ajan ollut rakentaa luonnon parhaista raaka-aineista taloja, joissa ihmiset asuvat ja voivat hyvin. Honka-koti on uuden elämän alku.

Tutustu Honkarakenteen hirsitaloihin ja valitse suosikkisi. Arvontaan osallistujien kesken arvotaan 2 kpl Genelec G One aktiivikaiuttumia.

Palkinnon arvo on 756,40 € sis alv 24 %.

Valitse suosikkisi

Honka Huomen on hyvän elämän koti, jossa on helppoa rauhoittua, nauttia oleskelusta ja yhteydestä luontoon. Kodin suunnittelua ohjasi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin teema.

TUTUSTU TARKEMMIN >>

Honka Vilja on taloklassikko jo syntyessään – hirsikodin selkeä muotokieli ja tyylikkäät ruutuikkunat istuvat Pohjolan muuttuvaan maisemaan.

TUTUSTU TARKEMMIN >>

Honka Kunnas on suosikki vuodesta toiseen ja syystä – tässä hirsikartanossa on omaa rauhaa ja tilaa perinteikkään tyylin ystäville.

TUTUSTU TARKEMMIN >>

Honka Pilvi on kodikas hirsiunelma, jonka ikoninen arkkitehtuuri viehättää vuosikymmenestä toiseen.

TUTUSTU TARKEMMIN >>

Honka Oula on pienen perheen oma kotipesä, jonka turvaan ja rauhaan on aina yhtä ihanaa palata. Oula on suunniteltu erityisesti kapeille ja pienille kaupunkitonteille.

TUTUSTU TARKEMMIN >>

Kaneli on pienen perheen tehokas kaupunkikoti kapealle tontille. Pienestä koostaan huolimatta sieltä löytyvät kaikki kodin tärkeät toiminnot ja tilantuntu.

TUTUSTU TARKEMMIN >>

Miksi valitsit juuri tämän talon?

Täytä yhteystietosi ja olet mukana arvonnassa

Kiitos, kun osallistuit arvontaan!

Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Siirryt kohta automaattisesti Honka.fi sivuille

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Honkarakenne Oyj, Lahdentie 870, 04401, Järvenpää, FINLAND, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää äänestä hirsitalosuosikkisi -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/honka

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät. Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 14.9.-27-9-2020 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä [https://kampanjat.supla.fi/honka -sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on Genelecin aktiivikaiuttimet, a´arvo 756,40 eur (sis.alv 24%), palkinto sisältää 2 kpl kaiuttimia. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto arvotaan kampanjan päätyttyä maanantaina 28.9.2020 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajalle voidaan soittaa Radio Suomipopin iltapäivälähetyksestä ja voittajan nimi mainitaan radiolähetyksessä.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.