Jotain mitä et kaupasta saa

LÄHETÄ KUVA –
VOITA ifolor- LAHJAKORTTI

Kesän tuoksu, auringon lämpö, liplattava vesi, ja vaikkapa jäätelön jättämät jäljet rinnuksilla.

Ainutlaatuisia hetkiä ei voi ostaa, vaan ne täytyy itse kokea, yksin tai yhdessä. Onneksi nämä hetket taltioituvat usein kameran tai puhelimen muistiin. Ikuista kuvamuistosi tekemällä tärkeistä hetkistä ainutlaatuinen kuvalahja, joka ilahduttaa pitkään.

Lähetä kuva kesäfiiliksestä. Mitkä ovat mielestäsi kesän parhaat ainekset? Mistä tulet hyvälle tuulelle ja kenen kanssa? Osallistu lähettämällä kuva ja voit voittaa ifolor-lahjakortin.

Osallistu ja voita

Arvontaan voit osallistua vain mobiililaitteella. Jos olet desktop-käyttäjä, liity tästä näppärästi mukaan arvontaan käyttämällä puhelintasi.

Skannaa minut puhelimellasi...

×

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Ifolor Oy PL 1 04261 Kerava, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää kuvakisa -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/ifolor

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä. Kuvien välittämiseen käytetään BCaster Oy:n tuottamaa palvelua. Järjestäjä voi halutessaan julkaista arvonnan aikana kerättyjä kuvia markkinointitarkoituksiinsa. Lisäksi kuvia voidaan julkaista Radio Suomipopin kanavissa.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettua sähköpostiosoitetta käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 10.6.-20.6.2021 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä kuvan lähettämisen yhteydessä nimi ja sähköpostiosoite ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on kolme (3) kappaletta ifolor-lahjakortteja (á arvo 50 €). Palkintoja arvotaan ajalla 10.6.-22.6.2021.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta viikon sisällä, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajien nimiä ja kuvia voidaan nostaa Nelonen Media radioiden ja Ifolorin kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.