ELÄMÄÄ IHMEIDEN IISALMESSA

Kerro mitä ihmeidentekijän vahvuuksia sinulla on?
Voita vuodeksi Olvi KevytOlo -tuotteita 

Kansainvälisten yritysten ja kannustavan ilmapiirin Iisalmessa ei odoteta ihmeitä. Niitä tehdään yhdessä.

Kaupungissamme jokainen voi olla ihmeidentekijä ja muuttaa elämäänsä ja maailmaa paremmaksi. Katsasta, millaisia mahdollisuuksia Iisalmessa on juuri sinulle tarjolla.

Tule Ihmeidentekijäksi Iisalmeen - palkitsemme sinut elämällä eturivissä, ihmeidentekijöiden ilmapiirissä.

Karoliina Tuominen vieraili Iisalmessa tutustuen sen ihmeisiin - katso alta mikä ihastutti ja ihmetytti!

Genelec

Inora

Kangaslammin koulu

Kaupunkipyöräilemässä

Klubi-36

Iisalmen kulttuurikeskus

Olvi

Ysao, Sakky ja Savonia

Profile Vehicles

Ravintola Raatihuone

TAKSI By Iisalmi

Tutustu Iisalmen seudun eturivin yrityksiin ja avoimiin työpaikkoihin

Kerro, missä juuri sinä olet hyvä ja vinkkaa, millaisen ihmeidentekijän Iisalmi voisi sinusta saada!

Onko sinussa rohkeutta, tinkimättömyyttä, välittömyyttä, kekseliäisyyttä, tai kenties olet timanttinen huomaamaan hyvän ympärilläsi ja kannustamaan toisia! Tästä kaikesta syntyy ihmeitä.

Kerro mitä ihmeidentekijän vahvuuksia sinulla on?
Voit voittaa vuodeksi hyvää tekeviä ja terveellisiä iisalmelaisia Olvi KevytOlo –tuotteita.

Palkinto sisältää myös korillisen Karoliina Tuomisen Olvin panimolla Ihmeiden Iisalmessa keräilemiä Olvi KevytOlo -juomia!

Täytä vielä yhteystietosi, niin olet arvonnassa mukana!

Kiitos osallistumisesta!

Tutustu Iisalmen seudun eturivin yrityksiin ja avoimiin työpaikkoihin.
Siirryt kohta Iisalmen sivulle.

×

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Iisalmen kaupunki, PL 10 / Pohjolankatu 14, 74101 IISALMI, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Ihmeidentekijän vahvuudet -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/iisalmi2021

Osallistumisen ehdot

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneet ja markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän arvontojen ja uutiskirjeiden tilaajarekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 4.10.-24.10.2020 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä kampanjasivuilla olevaan lomakkeeseen https://kampanjat.supla.fi/iisalmi2021 siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Palkintona arvotaan yhteensä 365 pulloa (yht. 16 koppaa erilaisia makuja) Olvi KevytOloa (sis. Vintage puukorillinen pulloja, jotka on valinnut Karoliina Tuominen Iisalmen vierailullaan).

Palkinto arvotaan 27.10.2020 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta yhden (1) viikon aikana, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon luovutuksesta voittajalle. Voittajan nimi voidaan ilmoittaa Nelonen median radioiden ja/tai Iisalmen kaupungin kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.