Kerro oma suosikkisi

Ilosaarirockin esiintyjistä ja voita liput sinulle ja kaverillesi!

Ilosaarirock tulee taas!

Kesän parhaan viikonlopun lavoilla nähdään muun muassa Alan Walker, Ashnikko, Tones And I, Antti Tuisku, Haloo Helsinki! ja JVG. Katso koko ohjelmisto, kerro oma suosikkiartistisi ja osallistu arvontaan!

Palkintoina 3 päivän lippuja kahdelle hengelle Ilosaarirockiin – siis liput sinulle ja kaverillesi! Kaikkien aikojen festarikesä, muista varautua: Ilosaarirock 15.–17.7. Joensuussa.

Katso esiintyjät >>

Kerro oma suosikkisi Ilosaarirockin esiintyjistä

Osallistu arvontaan jättämällä yhteystietosi alle:

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan!

Olemme yhteydessä voittajiin henkilökohtaisesti.

Siirryt kohta Ilosaarirockin sivulle

×

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Joensuun Popmuusikot ry, PL 240, 80101 Joensuu, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Kerron suosikkiartistisi -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa http://kampanjat.supla.fi/ilosaarirock

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Yhteystiedot hävitetään 1 kuukauden kuluttua arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 9.-29.5.2022 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä http://kampanjat.supla.fi/ilosaarirock -sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla ”osallistu/lähetä tai muuta vastaavaan -painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintoina on 6 kpl lippupaketteja: yksi lippupaketti sisältää 2 kpl 3 päivän lippua Ilosaarirockiin (PE-SU 15.-17.7.2022). Yhden 3 päivän lipun arvo on 159 €. Kahden hengen lippupaketin arvo on yhteensä 318 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkinto arvotaan 30.5.2022 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi voidaan julkaista sekä kyseisen radion että asiakkaan kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.