Äänestä kirjoituskilpailun väkevintä teosta!

Supla ja Into Kustannus etsivät keväällä vetäviä tositarinoita ja satojen osallistujien joukosta valikoitui kuuden teoksen joukko, joka on nyt julkaistu!

Mikä näistä kirjoista on sinun mielestäsi säväyttävin, koskettavin tai muuten erityisen hyvä? Anna äänesi ja voit voittaa kolme kuukautta ilmaista Supla+ -aikaa ja kolme valitsemaasi Into-kirjaa.

Toni Heinäsen Asuntola kertoo asunnottomuudesta ja puolen vuoden jaksosta Pelastusarmeijan asuntolassa. Miltä yhteiskunta näyttää kodittoman silmin? Millaista on, kun omaisuus mahtuu reppuun ja elämää kestää vain päihteiden voimin?

Kuuntele äänikirjanäyte suplasta

Emmi Kähkösen idea Entä jos en jaksa kevääseen? -kirjaan syntyi halusta sanoittaa uupumusta ja sitä, millaista on aikuistua liian ahneessa yhteiskunnassa. Kähkönen kuvaa yhden naisen tarinan kautta ikäluokkansa kokemusta siitä, kun ihminen ei enää pystykään vastaamaan asetettuihin vaatimuksiin.

Kuuntele äänikirjanäyte suplasta

Tarja Tuomisen Hetki, joka muutti kaiken -kirjassa nuori Pinja pyrkii pärjäämään parhaansa mukaan, mutta omat ongelmat pitää vaieta kuoliaaksi vielä siskon löytymisen jälkeen. Kirja on selviytymistarina ja kertomus oman äänen ja selviytymiskeinojen löytämisestä lähes mahdottomassa tilanteessa.

Kuuntele äänikirjanäyte suplasta

Tom Forsman kuljettaa Lähiölapsi-kirjassaan kuulijan pitkin lapsuutensa ja nuoruutensa tuttuja reittejä ja kertoo samalla muistoja matkan varrelta. Hän kirjoittaa oikeasta elämästä ja aidoista asioista hampaita kiristelemättä ja mitään kaunistelematta, huumoria kuitenkaan unohtamatta.

Kuuntele äänikirjanäyte suplasta

Henna-Sofia Lyytisen Tolpalla – Nainen taksin ratissa kertoo tositarinoita taksitolpalta ja teiden varsilta. Teos on kaunistelematon ja ronski kuvaus maailmasta, jossa nuorena naisena joutuu kasvattamaan sietokykyä: kaverit kiusoittelevat, asiakkaat rakastuvat ja jokunen jättää maksamatta.

Kuuntele äänikirjanäyte suplasta

Kati Kuuselan Tyhjiin juotu kuvaa riipaisevasti ja rehellisesti mitä perheessä ja parisuhteessa tapahtuu, kun korkki aukeaa ja putki kestää kaksi viikkoa putkeen. Se on kahden ihmisen tarina ensitapaamisesta kahteen eri Minnesota-hoitojaksoon kaikkine rattijuopumuksineen, pidätyksineen ja suurine tunteineen.

Kuuntele äänikirjanäyte suplasta

Sinun valintasi:

Nimi:

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero:

Kiitos osallistumisesta!