Äänestä kiinnostavinta kesäaktiviteettia ja voita 1000 euron arvoinen Jämin matka neljälle!

Osallistu!

Voita 1000 euron arvoinen Jämin matka neljälle!

Matkailijan ja harrastajan keidas löytyy upeista harjumaisemista Jämiltä Pohjois-Satakunnassa. Jämijärvi tarjoaa aktiivisille perheille mahdollisuuden ympärivuotiseen harrastamiseen ja luonnosta nauttimiseen.

Seikkaile seikkailupuistossa, hyppää laskuvarjohyppy, viiletä fatbikella ja mönkijällä, nostata sykettä hauskassa paintball-pelissä tai kuplajalkapallo-ottelussa. Ajele koiravaljakolla, tee melontaretki tai lähde lenkkeilemään luonnon keskelle, keitä nokipannukahvit laavulla ja vieraile vaikkapa uhrilähteellä. Tätä ja paljon muuta Jämi sinulle tarjoaa.

Jämin upea luonto ja lukemattomat elämysvaihtoehdot löytyvät lyhyen matkan päästä. Jämi sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Tampereelta ja Porista. Pääkaupunkiseudulta Jämille ajaa vain noin kolmessa tunnissa ja Seinäjoelta noin puolessatoista tunnissa. Ikaalisiin ja Kankaanpäähän Jämiltä on matkaa noin 25 kilometriä.

Majoitusvaihtoehtoja Jämiltä löytyy jokaiseen makuun ja valinnan varaa riittää. Voit yöpyä hotellihuoneessa tai varata idyllisen mökin pienelle tai hulppeamman huvilan isommalle seurueelle. Erähenkisimmät voivat majoittua myös luonnon keskellä korsussa tai maaseudun rauhassa maatilamajoituksessa. Karavaanareillekin löytyy oma leiriytymispaikka.

Lomareissun Jämillä kruunaavat herkulliset hampurilaiset, pizzat, salaatit, grillin antimet ja muut herkut, jotka takuulla vievät nälän vilkkaimmaltakin seikkailijalta.

Kerro meille mikä kesäinen aktiviteetti Jämijärvellä kiinnostaisi sinua eniten. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 1000 euron arvoinen loma Jämillä neljälle hengelle. Palkinto sisältää mökkimajoituksen, ruokailut sekä kolme aktiviteettia mieltymyksen mukaan.

Mitkä kolme aktiviteettia haluaisit kokea Jämillä:

Seikkailupuisto
Mönkijäsafari
Laskuvarjohyppy
Vierailu uhrilähteellä
Opastettu kalastusmatka
Paintball
Kuplajalkapallo
Melontaretki
Koiravaljakkoajelu
Sähköavusteinen Fatbike
Luontotietokeskus
Tankofutis
Purjelento
Pienoislennokki lennättäminen
Frisbegolf
Talvigolf
Hiihtotunneli

Kenen kanssa lähtisit matkalle Jämille, jos voitat?

Osallistu kilpailuun jättämällä yhteystietosi alle:

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan.

Olemme voittajaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Siirryt kohta Jämin sivulle

×

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Asiakas Jämijärven kunta, Peijarintie 5 A, 38800 Jämijärvi, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Kesäkiertue Jämillä -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/jamille

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 3.-23.5.2021 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä https://kampanjat.supla.fi/jamille -sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla ”osallistu/lähetä tai muuta vastaavaan -painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Palkintona arvotaan 1000 euron arvoinen loma Jämillä max. neljälle hengelle. Palkinto sisältää mökkimajoituksen, ruokailut sekä kolme aktiviteettia mieltymyksen mukaan. Palkinto on käytettävä lokakuun 2021 loppuun mennessä. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Palkinto arvotaan 24.5.2021 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi voidaan julkaista Radio Loopin että asiakkaan kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

×

JÄMIJÄRVEN KUNTA TIETOSUOJASELOSTE

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja
Tietosuoja-asetus (EU) 2016/679, artiklat 13 ja 14
Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 §

Päivitetty 28.4.2021

Rekisterin nimi

Arvonta-, kilpailu- ja kyselyrekisteri

Rekisterinpitäjä

Tietosuojavastaava
Jämijärven kunta
Peijarintie 5 A, 38800 Jämijärvi
02 572970, jamijarvi@jamijarvi.fi

Rekisteriasioita hoitava henkilö

talous- ja hallintopäällikkö Noora Nieminen (yleishallinto)
040 830 4943, noora.nieminen@jamijarvi.fi

rehtori-sivistysjohtaja Tuomo Pesonen (sivistystoimi)
050 5721709, tuomo.pesonen@jamijarvi.fi

varhaiskasvatusjohtaja Leena Peurala (varhaiskasvatus)
050 5776323, leena.peurala@jamijarvi.fi

hyvinvointipäällikkö Toni Ojala (hyvinvointitoimi)
040 5876539, toni.ojala@jamijarvi.fi

vt. tekninen johtaja Riikka Koivumäki (tekninen toimi)
040 7699182, riikka.koivumaki@jamijarvi.fi

hankekoordinaattori Kirsti Mansikkamäki
0500 591772, kirsti.mansikkamaki@jamijarvi.fi

hallintosihteeri Sirpa-Liisa Ritakorpi
040 7729858, tietosuojavastaava@jamijarvi.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Kunnan järjestämän arvonnan/kilpailun toteuttaminen, voittajalle ilmoittaminen ja palkintojenjako.

Kyselyn toteuttaminen kuntalaisille, loma-asukkaille, kunnan työntekijöille ja matkailijoille, saadun palautteen käsitteleminen.

Rekisterin tietosisältö

Arvontaa varten annetut henkilötiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)

Kyselyn kerättävät tiedot vaihtelevat kyselyn tarkoituksen mukaan. Kyselyn vastaukset ovat salaisia, niistä tehty yhteenveto/tilasto/raportti on julkinen.

Tietolähteet

Rekisteröidyn palauttama kysely / arvontalipuke

Tietojen säännön-mukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta.

Tietojen siirto EU:n tai ETA.n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyn oikeudet sekä niiden toteutumiseen liittyvät lomakkeet ja ohjeet löytyvät: www.jamijarvi.fi/tietosuoja-asiat

Lomakkeita on saatavissa myös kunnanviraston infopisteestä.

Henkilö voi käyttää tarkastusoikeuttaan maksutta kerran vuodessa. Asiakirjoista perittävät maksut perustuvat voimassa olevaan Jämijärven kunnanhallituksen päätökseen.

Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto.

Rekisterin suojauksen periaatteet

A: Manuaalinen aineisto
Manuaalinen aineisto säilytetään lukituissa tiloissa.

B: Sähköinen aineisto
Rekisteri on suojattu ulkopuoliselta käytöltä. Rekisteriin pääsy vaatii kirjautumisen tietokoneelle henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Aineistoja saavat käsitellä vain ne henkilöt, joiden työtehtäviin asiat kuuluvat. Tietoja käsitteleviä henkilöitä koskee salassapito- ja vaitiolovelvollisuus.

Henkilötietojen säilytys/säilytysajan määrittely

Kyselyjen vastauksia säilytetään 1 kuukausi tulosten koostamisen jälkeen.

Henkilörekisterin tietoja säilytetään 1 viikko arvonnan jälkeen.

Säilytysajan jälkeen aineisto turvahävitetään.