AVAA JOULU­KALENTERI­LUUKKU JA OSALLISTU TUOTE­ARVONTAAN!

Joka päivä luukuissa vaihtuvat upeat tuotteet, kaikki tämä saatavilla meiltä!

Apteekkiplus on luotettava apteekkivalmisteiden verkkokauppa. Jouluksi käärimme ihaniin lahjapakkauksiin useita suosikkituotteita.

Toimitamme apteekkituotteet ja reseptilääkkeet, vitamiinit ja kosmetiikan nopeasti. Meiltä parhaat edut (kanta-asiakasjärjestelmä) ja edulliset hinnat.

Sekä nopea ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin!

AVAA PÄIVÄN LUUKKU JA OSALLISTU ARVONTAAN

KE 01.12.

TO 02.12.

PE 03.12.

LA 04.12.

SU 05.12.

MA 06.12.

TI 07.12.

KE 08.12.

TO 09.12.

PE 10.12.

LA 11.12.

SU 12.12.

MA 13.12.

TI 14.12.

KE 15.12.

TO 16.12.

PE 17.12.

LA 18.12.

SU 19.12.

MA 20.12.

TI 21.12.

KE 22.12.

TO 23.12.

PE 24.12.

Joulukuussa lahjoitamme joka ostoksesta 50 senttiä Joulupuukeräykseen.

Joulupuukeräys tukee vähävaraisten perheiden joulunviettoa Suomessa lasten lahjojen muodossa.

Täytä vielä yhteystietosi niin olet arvonnassa mukana:

Kiitos arvontaan osallistumisesta. Olemme yhteydessä voittajiin henkilökohtaisesti.

Siirryt kohta Apteekkiplus.fi-sivulle

Hyvää joulua!

×

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

APTEEKKIPLUS.FI -VERKKOKAUPPA , TURUN VII AURA-APTEEKKI
Osoite: Kauppiaskatu 7-9, 20100 Turku, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää joulukalenteri-arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/joulukalenteri2021

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä. Järjestäjä voi halutessaan julkaista kerättyjä metsätarinoita kanavissaan.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 25.11.-24.12.2021 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä https://kampanjat.supla.fi/joulukalenteri2021 -sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvotaan seuraavia tuotteita:
Apteekkiplus 100 € lahjakortti
Lasten Multivita tuotelahja
Joulupuukeräys 100 € lahjoitus
Favora kiinteyttävä ja ravitseva tuotelahja
Karpalact tuotelahja
Bellavita -tuotelahja
Puhdas+ tuotelahja
Priorin tuotelahja
Favora vahvistava ja suojaava tuotelahja
ACO Age Delay -tuotelahja
Beko Strong tuotelahja
Joulupuukeräys 100 € lahjoitus
Avene tuotelahja
Omega-7 Tyrni tuotelahja
Minisun tuotelahja
Biorion tuotelahja
Koiran Joulu tuotelahja
Orionin perusvoiteet tuotelahja
Multivita tuotelahja
Berocca tuotelahja
Alflorex tuotelahja
Bella tuotelahja
Devisol tuotelahja
Omron M7 verenpainemittari.

Palkinnot arvotaan 1.12.- 27.12.2021 välisenä aikana. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajien nimiä voidaan nostetaan Radio Suomipopin kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.