Äänestä lempireseptiäsi
Voita ikimuistoinen retki Jurmon saarelle!

Perinteinen ruokaleivän valmistaja

Maukkaita leipiä jo vuodesta 1939

Jurmo-tuoteperheessä maistuu saaristo!

Tuoteperheen uusin tulokas: Saaristolaispalat

Tuttu limpun maku: Saaristolaisnäkkileipä

Klassikko jo syntyessään: Saaristolaislimppu

Pieni suolainen: Saaristolaisnappi

Leipomo Rosten on perheyritys, joka on valmistanut maukkaita leipiä jo vuodesta 1939. Rosten vaalii pitkiä perinteitä ja menestyksen salaisuutena on muun muassa leipureiden kädentaidot ja luonnonmukainen ja säilöntäaineeton leivontatapa.

Rostenin herkullisten ruokaleipien joukkoon kuuluu myös Jurmo-saaristolaistuotteet: saaristolaislimppu, saaristolaispalat, saaristolaisnäkkileipä sekä saaristolaisnappi. Jurmo-tuotteet sopivat mm. monien eri kalojen kanssa nautittavaksi.

Nyt sinun on mahdollista voittaa retki kahdelle Jurmo-leipien synnyinsijoille, henkeäsalpaavan idylliselle Jurmon saarelle.

Osallistujien kesken arvomme myös herkullisia Jurmo-tuotepaketteja!

Valitse suosikkisireseptisi tästä

Täytä vielä yhteystietosi, niin olet arvonnassa mukana.

Kiitos,
että osallistuit arvontaan

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Tutustu kaikkiin Jurmo-resepteihin ja lähde makumatkalle saaristoon

Siirryt kohta Jurmon sivulle

Arvonnan säännöt

Järjestäjä

Leipomo Rosten Oy, Voimakatu 3, 20520 Turku, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Jurmo-arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/jurmo.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät. Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä. Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 31.05.-20.06.2021 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä kampanjasivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu/Lähetä/tmv. painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Pääpalkintona on yksi kahden hengen retki Jurmon saarelle. Palkintoon kuuluu tarvittaessa bussiliput Turusta Nauvoon, Nauvo-Jurmo-Nauvo-laivamatkat sekä ruokailut ja yöpyminen Tornissa Jurmon saarella kesän 2021 aikana. Voittaja saa tehdä halutessaan myös pelkän päiväretken Jurmoon. Voittajan saapuminen Turkuun mahdollista bussikuljetusta varten hoituu omakustanteisesti. Arvonnan Järjestäjä ottaa yhteyttä voittajaan ja kertoo tarkemmat tiedot palkinnosta. Pääpalkinnon arvo on noin 200 euroa. Lisäksi arvotaan 10kpl Jurmo-tuotepalkintoja. Yhden tuotepalkinnon arvo on noin 35 euroa. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Palkinnot arvotaan 21.6.2021 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi voidaan julkaista Järjestäjän tai median omissa kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

×