Millaisessa rengasliikkeessä mieluiten asioisit?

Vastaa ja voita 500 euron arvoinen talvirengaspaketti!

Lapin Kumi on Suomen suurin yksityinen rengasliike, joka tarjoaa rengaspalvelua 11 eri paikkakunnalla aina pääkaupunkiseudulta Lappiin saakka. Lapin Kumin tehtävänä on lähettää jokainen asiakas tien päälle ylivoimaisen asiakaskokemuksen rikastamana, turvalliset renkaat allaan.

74 vuotta sitten perustettu perheyritys Lapin Kumi on kasvanut aidosta pienestä kumisuutarinverstaasta moderniksi täyden palvelun rengasliikkeeksi. Se tarjoaa asiakkailleen niin renkaat, vanteet kuin niiden asentamiseen liittyvät työt ammattitaitoisesti – vuosikymmenten kokemuksella.

Lapin Kumi

Katso talvirengastarjoukset!

Katso lähin toimipiste

Asiakkaan tarpeista lähtevä palvelu ja jatkuva toiminnan kehittäminen on ollut Lapin Kumilla aina keskiössä. Johtoajatuksena on jo vuosi kymmeniä ollut se, että asiakkaan tarvitsemat renkaat löytyvät varastosta heti. Valikoimasta löydät aina laadukkaat korkean suorituskyvyn renkaat kaikille autoilijoille.

Lapin Kumi

Kerro meille, millaisessa rengasliikkeessä sinä mieluiten asioisit? Arvostatko henkilökohtaista palvelua, ilmaista kahvia, rahoitusvaihtoehtoja tai vaikkapa auton noutoa renkaanvaihtoon suoraan kotipihasta?

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan talvirenkaat (arvo 529€) sekä yksi 100 euron arvoinen lahjakortti Lapin Kumille.

Osallistu arvontaan jättämällä yhteystietosi alle:

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan!

Olemme voittajiin henkilökohtaisesti yhteydessä.

Siirryt kohta Lapin Kumin huipputarjouksiin!

×

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Asiakas Lapin Kumi Oy, PL 24 (Alakorkalontie 18), 96301 Rovaniemi, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Lapin Kumi -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/lapinkumi

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 11.-24.10.2021 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä https://kampanjat.supla.fi/lapinkumi -sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla ”osallistu/lähetä tai muuta vastaavaan -painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Kilpailun palkintona arvotaan yksi sadan (100) euron arvoinen lahjakortti Lapin Kumille sekä pääpalkintona Yokohama IG65 nastarenkaat 205/55R16 (koko). Pääpalkinnon arvo on 529 euroa. Pääpalkinnon voittaja voi vaihtaa renkaat myös haluamaansa tuotteeseen, mutta palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta.

Lahjakortti arvotaan 15.10.2021 ja pääpalkinto 26.10.2021 mennessä kaikkien osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä henkilökohtaisesti joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajien nimet voidaan julkaista Radio Suomipopin, Radio Rockin sekä asiakkaan kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.