HYVINVOINTIKESÄ

Voita Life-tuotesetti!

Life on Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin luontaistuoteketju.

Laaja valikoima ravintolisiä ja luontaistuotteita juuri sinulle. Life.fi

Kesäkuun teemamme:

  • I
    Yleinen hyvinvointi. Liikunta, ravintolisät, vatsa ja ärtyvä suoli.
  • II
    Kesälomakausi alkaa. Miten hoidat stressiä?
  • III
    Naisen terveys. Oma intiimiterveys. Vaihdevuodet.

Tule kuulolle, jutellaan mm. vatsan terveydestä, stressinsietokyvystä, naisten intiimiterveydestä.

Mieluisin Life-tuotesetti on

(jos voitan saan tämän palkinnon, arvo n. 150 €)

Yleinen hyvinvointi
Stressinhoitotuotteet
Naisen terveys

Life.fi ja myymälät Tarvitsemme yksilöllistä apua hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja parantamiseen. Life-myymälöistä saatava palvelu tarkoittaa asiakkaan lähtökohdat huomioivia neuvoja, vinkkejä, opastusta ja apua juuri oikeiden tuotteiden valinnassa.

Osallistu arvontaan jättämällä yhteystietosi alle:

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan.
Olemme yhteydessä voittajiin henkilökohtaisesti.

Tutustu kesän top-tuotteisiin. Muistilistaksi vaikkapa mökille ja kesämatkailuun.

Siirryt kohta life.fi sivulle

×

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Life Finland Oy, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää tuotesettiarvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/life

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 31.5.-20.6.2021 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä - https://kampanjat.supla.fi/life sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Palkintona arvotaan Lifen tuotesettejä, kolme (3) kappaletta, á arvo noin 150 €. Palkinnot arvotaan 31.5.-22.6.2021 välisenä aikana.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta viikon kuluttua, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajien nimiä voidaan nostaa Nelonen Media Radioiden ja Lifen kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.