Äänestä kiinnostavinta kesäaktiviteettia ja voita 1 000 euron arvoinen matka Lopelle!

Osallistu!

Hei sinä lopen uupunut, tule lepäämään Lopelle!

Luonnon keskeltä Lopen kunnasta löydät niin leppoisan kesänviettopaikan kuin turvallisen ja yhteisöllisen paikan pysyväänkin asumiseen. Kuljetpa mistä suunnasta tahansa, Lopelle on aina helppo tulla.

Loppi tarjoaa matkailijalle laajoja erämaa-alueita, joissa saa kokea luonnon suuruuden ja hiljaisuuden. Lopen ulkoilureitit ovat omaa luokkaansa ja niitä löytyy lähes 100 kilometrin edestä. Reiteillä voi kulkea niin patikoiden, meloen kuin pyöräillenkin. Lisäksi Lopelta löytyy 300 järveä ja lampea, joista monet ovat kirkasvetisinä suosittuja myös sukeltajien keskuudessa.

Lopelta löydät vierailukohteita, joita ei muualta löydy, kuten Pohjois-Euroopan johtavan Räyskälän harrasteilmakeskuksen, historiallisen Marskin Majan sekä yhden Suomen pisimmistä enduroradoista.

Loppi tutuksi, tuttu lopuksi

Lopen upea luonto ja lukemattomat elämysvaihtoehdot löytyvät helposti lyhyen matkan päästä. Loppi sijaitsee Riihimäen kupeessa, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kehä III:lta hurautat Lopelle reilussa puolessa tunnissa. Turusta ja Tampereelta Lopelle ajaa hieman alle kaksi tuntia.

Arki Lopella on turvallista ja elo kaikin puolin mukavaa, sillä arjen peruspalvelut ovat lähellä ja vapaa-ajallekin riittää tekemistä joka makuun. Nauti leppoisasta elämästä, tilasta, väljyydestä ja maaseudun rauhasta.

Kiinnostuitko asumisesta Lopella – lue lisää

Piipahda kylään, tule koko kesäksi tai asetu asumaan – saatat rakastua loppuiäksi!

Mikä kesäinen aktiviteetti Lopella kiinnostaisi sinua eniten? Vastaa ja voita toiminnallinen viikonloppu Lopella yöpymisineen ja ruokailuineen. Palkinnon arvo on noin 1 000 euroa. Lisäksi arvotaan kahden hengen lippupaketteja 3.8. järjestettävään Valkeavesi soi Jalolautalla -konserttiin.

Lopen kesän tapahtumista minua kiinnostaa eniten:

Täytä vielä yhteystiedot, niin olet arvonnassa mukana!

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan.

Olemme voittajaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Siirryt kohta Lopen kunnan verkkosivulle

×

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Lopen kunta, Yhdystie 5, 12700 Loppi, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Äänestä parasta kesäaktiviteettia Lopella -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/loppi

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 13.6.-3.7.2021 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä https://kampanjat.supla.fi/loppi -sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla ”osallistu/lähetä tai muuta vastaavaan -painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Kilpailun pääpalkintona arvotaan toiminnallinen viikonloppu Lopella 2-4 hengelle. Pääpalkinto sisältää majoituksen Marskin Kelohuvilassa 2-4 henkilölle, lounaan Marskin Majan ravintolassa 2-4 henkilölle, tutustumisen Marsalkka Mannerheimin metsästysmajaan sekä Multievent Oy:n järjestämän ohjatun melontaretken 2-4 henkilölle.

Pääpalkinnon arvo on noin 1000 euroa. Pääpalkinto tulee käyttää 30.5.2023 mennessä.

Lisäksi arvotaan yhteensä kaksi kahden hengen lippupakettia Lopella 3.8. järjestettävään Valkeavesi soi Jalolautalla -konserttiin. Yhden lippupaketin arvo on 70 euroa.

Pääpalkinto arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken kampanjan päätyttyä 5.7.2022 mennessä. Konserttilippupaketeista toinen arvotaan 20.6.2022 ja toinen 27.6.2022 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä henkilökohtaisesti joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajien nimet voidaan julkaista Radio Suomipopin, Radio Rockin, Hitmixin sekä asiakkaan kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.