Oletko kiinnostunut äänikirjojen lukemisesta?

Nelonen Media hakee kaiken ikäisiä sekä uusia että kokeneita äänikirjojen lukijoita. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta. Tärkeintä on, että uskot kuulijan viihtyvän lukemasi kirjan parissa.Kampanja sai sadat innokkaat äänikirjan lukijat kiinnostumaan ja antamaan ääninäytteensä. Runsaan ääninäytemäärän vuoksi joudumme valitettavasti pistämään haun nyt tauolle. Kiitos kaikille mielenkiinnosta. Jo ääninäytteen lähettäneisiin tullaan olemaan yhteydessä lähiviikkojen aikana.

FAQ

  • Äänikirjalukijoiden hakuprosessi on kaksivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa haemme mahdollisimman montaa lukunäytettä ja näiden lukijoista osa valitaan toiseen vaiheeseen. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin ensimmäisen vaiheen jälkeen ja toiseen vaiheeseen valituille lähetämme ohjeet toisen vaiheen toimenpiteistä.

  • Äänikirjan lukijan työ on toimeksiantoperusteista eli työsuoritus sovitaan kirja kerrallaan. Tehtävät ovat siis kertaluonteisia, mutta niitä saattaa olla useampi vuodessa.

  • Lukijoille maksettava palkkio määräytyy valmiin, äänikirjaan päätyvän ajan perusteella ja suuruudeltaan palkkio on alan käytäntöjen mukainen.

  • Suplan äänituotantotiimi valitsee yhdessä kirjan kustantajan kanssa kuhunkin kirjaan sopivan lukijan, mutta lukijan mieltymyksiä huomioidaan mahdollisuuksien mukaan.

  • Äänikirjan lukemiseen kuluva-aika riippuu kirjan sivumäärästä. Myös lukijan oma ammattitaito vaikuttaa siihen, miten paljon lukija käyttää aikaa kirjan lukemiseen äänikirjaksi.