Kerro paras Carpool Karaokebiisi – voita 700 euron lahjakortti­paketti Neste K- ja Neste-asemille!

Radio Suomipopin Menopaluu tarjoaa jälleen perjantaisin ja sunnuntaisin klo 16-20 neuvot ja naurut kesäliikenteeseen. Jatkossa autokansalaiset kerryttävät uusia Plussa-etuja kaikilla Neste K- ja Neste-asemilla.

Autokansalainen, kerrytä Plussa-etuja kaikilla Neste K- ja Neste-asemilla!

Plussa-korttia kannattaa jatkossa näyttää kaikilla Neste K- ja Neste-asemilla – nyt myös Neste Express -automaateilla, sillä sielläkin tehdyt Plussa-ostokset kerryttävät asiakasetua. Kaupan, ravintolan, kahvilan ja autopesujen ostoista saat tuttuun tapaan Plussa-pisteitä, mutta polttoaineostot kerryttävät jatkossa Plussa-pisteiden sijaan henkilökohtaista Plussa-etua.

Tunnistaudu ja käytä siis Plussa-korttia kaikkien ostostesi yhteydessä joka kerta kaikilla asemilla*. Henkilökohtaisten etujen lisäksi asiakkaat saavat jatkossa entistä enemmän Plussa-tarjouksia kaikilta palveluasemilta **.

Mitä enemmän Plussa-korttia käytät, sitä enemmän etua saat – lue lisää!

Kerro meille kesän kovin Carpool Karokebiisi eli minkä kappaleen tahtiin teidän automatkalla tänä kesänä lauletaan?

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 500 euron arvoinen Nesteen polttoainelahjakortti sekä 200 euron arvoinen Neste K –lahjakortti.

Osallistu arvontaan jättämällä yhteystietosi alle:

*Polttoaineautomaatin etäluku ei tunnista Plussa-korttia, vaan se on syötettävä kortinlukijaan.

** Kaupan, ravintolan, kahvilan ja autopesujen Plussa-edut eivät ole voimassa seuraavilla asemilla: Neste Pöljä, Neste Alajärvi, Neste Laihia, Neste Seinäjoki Törnävä, Neste Jämijärvi ja Neste Oulu Maikkula. Polttoaine-edut eivät ole voimassa seuraavilla asemilla: Neste Pöljä, Neste Alajärvi, Neste Laihia, Neste Seinäjoki Törnävä ja Neste Jämijärvi.

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan.

Olemme voittajiin henkilökohtaisesti yhteydessä.

Siirryt kohta Neste K:n sivulle.

×

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Asiakas Neste K, Kesko Oyj PL 1 00016 Kesko, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Menopaluu-arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/menopaluu

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen kilpailuun. Yhteystiedot hävitetään 1 kuukauden kuluttua kilpailun päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 18.6.-8.8.2021 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä https://kampanjat.supla.fi/menopaluu -sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla ”osallistu/lähetä tai muuta vastaavaan -painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Kilpailun palkintona arvotaan kahden lahjakortin paketti yhdelle hengelle. Pakettiin kuuluu yksi 500 euron arvoinen Nesteen polttoainelahjakortti sekä yksi 200 euron arvoinen Neste K –lahjakortti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Pääpalkinto arvotaan 8.8.2021 klo 20 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi voidaan julkaista Radio Suomipopin että asiakkaan kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.