Netrauta ja Aamulypsy -arvonta!

Netrauta on Suomen suurin kodinrakentamisen verkkokauppa.

Osallistu arvontaan valitsemalla tuote mikä on vielä arpomatta. Tuote arvotaan valintaikkunassa näkyvänä päivänä Radio Suomipopin Aamulypsyssä (kl 7-10).

Jos kuulet nimesi sinun on soitettava 15 min kuluessa lähetykseen, muutoin arvomme uuden voittajan.

Onko vaikea valita? Osallistu vaikka joka päivä.

Valitse alla olevista tuotteista suosikkisi:

Swaippaamalla lisää tuotteita

Täytä vielä yhteystietosi, niin olet arvonnassa mukana!

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan.

Muistathan kuunnella Aamulypsyä ja soittaa lähetykseen nimesi kuultuasi.

Siirryt kohta osoitteeseen www.netrauta.fi

×

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Netrauta Finland Oy, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Voita suosikkituote -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/netrauta

Osallistumisen ehdot

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneet ja markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 14.9.-25.9.2020 klo 10 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä kampanjasivuilla olevaan lomakkeeseen https://kampanjat.supla.fi/netrauta siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Osallistujan täytyy nimensä kuultuaan soittaa Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmaan (klo7 -10 välillä) 15 minuutin kuluessa (puh.nro 010800103). Tällöin voittopalkinto on Osallistujan. Jos Osallistuja ei soita annettuna aikana lähetykseen, arvotaan uusi voittaja. Maksimissaan kolme voittajatiedotusta/pvä/Aamulypsy-lähetys, sen jälkeen arvonta menee sosiaalisen median (radio suomipop facebook) päiväarvonnaksi. Täten arvonta ko.palkinnon kohdalta uusitaan, kunnes lopullinen voittaja tavoitetaan.

Palkinnot ja voittajan valinta

Seuraavia palkintona (kutakin yksi) arvotaan kahdeksalle (8) eri voittajalle kampanjasivulle kerrottuna arvontapäivänä:

Elfa säilytysjärjestelmä Decor-eteissetti, 60-levyinen joko valkoinen tai platina, arvo 500€.

TL472610531 / LED-lattiavalaisin Trio Tucson 1610x445x180 mm mattavalkoinen, arvo 405 €

Separatt kuivakäymälä SEP1195-01 / Pakastava Freeze 2000, arvo 1395 €

Gustabvsberg Epic Square Black (uutuushana), arvo 223 €

500 € lahjakortti Pukkilan tuotteisiin Netraudan verkkokaupassa

500 € lahjakortti Pihlan ikkunoihin Netraudassa

500 € lahjakortti Svedbergsin tuotteisiin Netraudassa

Silverline, Robo Garden RGN-25312 / Hiiri ja rotankarkoitinpaketti x2 kpl, arvo 179,80 €

Palkinnot arvotaan 25.9.2020 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille Radio Suomipopin Aamulypsy-lähetyksessä. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta ja annetussa aikarajassa, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon luovutuksista voittajille. Voittajien nimet voidaan ilmoittaa Radio Suomipopin ja/tai Netraudan kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.