KUVAILE TULEVAISUUDEN THE FESTARIT

VOITA NUMMIROCK PREMIUM-LIPPUPAKETTI

Nummirock ja Juhannus – jälleen tänä vuonna Kauhajoella! Vihdoin taas tavataan Nummijärven rannalla, neljä päivää parasta raskasta musaa parhaassa seurassa. Majoituskin kuuluu hintaan. Kyllä, se kaivamasi potero, DeLorean tai muu majapaikan virkaa hoitava luomus. Miltäköhän nää festarit näyttää kymmenen vuoden päästä.

www.tiketti.fi/nummirock ja www.lippu.fi/nummirock

Millaiset olisivat mielestäsi tulevaisuudessa parhaat festarit? Ota kantaa miljööseen, esiintyjiin, kanssajuhlijoihin, muonaan tai vaikkapa sääolosuhteisiin! Arvomme viikoittain Nummirock Premium –lippupaketteja. Sis. kahdelle hengelle neljän päivän sisäänpääsyt festareille, Nummikievarissa ruokaa ja juomaa sekä alueen omat wc-palvelut.

KERRO TÄHÄN TULEVAISUUDEN THE FESTAREISTA

MINKÄ BÄNDIN/ARTISTIN TOIVOISIT ESIINTYVÄN NUMMIROCKISSA?

TÄYTÄ VIELÄ YHTEYSTIEDOT, NIIN OLET ARVONNASSA MUKANA!

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan. Olemme yhteydessä voittajiin henkilökohtaisesti.

Bändijulkaisut ensimmäisenä somekanavistamme. Ota seurantaan!

siirryt kohta Nummirockin instaan

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Nummijärven Maatalousjärjestö, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Tulevaisuuden the festarit -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/nummirock

Osallistumisen ehdot

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 9.5.-22.5.2022 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä https://kampanjat.supla.fi/nummirock olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Palkintona arvotaan joka viikko kampanjan ajan avec Nummirock Premium-liput. Yhteensä 4 kpl Premium-lippua. Arvo noin 280 €/lippu. Nummirock Premium -lisäpaketti / -lippu (ke-su) K-18 sisältää:

Palkinnot arvotaan 9.5.-23.5.2022 aikana kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon luovuttamisesta myöhemmin tarkennettavassa paikassa. Voittajanimi saatetaan ilmoittaa Nelonen Median radioissa ja/tai Nummirockin sosiaalisessa mediassa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.