Paulan paras moovi

PAULA on mukana All Together Now –ohjelmassa ja se sai lehmän sorkat tanssiryhmien valtaan. Valitse suosikki MOOvisi ja voita tanssitunnit sinulle ja ystävällesi.

Dr. Oetker PAULA on lasten suosikkivanukas. PAULA on herkullinen välipala, joka on valmistettu aidosta maidosta, ilman säilöntäaineita.

Herkullisen täplikkääseen tuoteperheeseen kuuluvat myös PAULA Mini-vanukkaat perheen pienimmille PAULA-faneille.

Shake MOOvi

Valitse

Ilmakitara MOOvi

Valitse

Disco MOOvi

Valitse
Täytä yhteystietosi ja olet mukana arvonnassa.
Arvomme tanssitunnit kahdelle hengelle.

Kiitos osallistumisestasi! Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Katso täältä mistä
PAULAN täplät tulevat

Siirrty kohta Paulan sivulle

×

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Asiakas Dr. Oetker Suomi Oy, Sörnäisten Rantatie 29, 00500 Helsinki ”Järjestäjä”, järjestää Paula Vanukas MOOvit -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/paula.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Yhteystiedot hävitetään 1 kuukauden kuluttua arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 7.11. – 5.12.2020 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä -sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla ”osallistu/lähetä” tai muuta vastaavaan -painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on tanssitunnit kahdelle. Palkinnon arvo on n. 200 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkinto arvotaan 7.12.2020 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta viikon kuluessa, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi voidaan julkaista sekä kyseisen radion että asiakkaan kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.