Radio Rockin Hall of Fame tulee!

On tullut aika julkistaa kaikkien kunniagallerioiden isä, äiti, sheriffi ja sulttaani. Rockmusiikin ylin auktoriteetti, Klaus Flaming, niputtaa vuoden 2021 aikana rockmusiikin historian osalta ne merkittävät henkilöt, jotka ansaisevat päästä
RADIO ROCKIN HALL OF FAMEEN!!

Remu Aaltonen

Remu Aaltonen on yksi tunnetuimmista suomalaisista rock-hahmoista, niin musiikkinsa kuin värikkään kielenkäyttönsä ansiosta. Remu luotsasi Hurriganesinsa maan kiistattomaksi ykkösyhtyeeksi, vaihtoi kysynnän laannuttua suomenkieliseen iskelmäjazziin palaten myöhemmin jälleen rock'n'rollin pariin. Uransa jatkuvuutta tiedustelleille Remu tapasi todeta "Yleisö määrää, miten pitkään mummo työntää kuulaa".

Kuuntele jakso Suplasta
Phil Lynott

Irlantilainen Phil Lynott onnistui luotsaamaan perustamansa Thin Lizzy-yhtyeen tunnustetuksi ja arvostetuksi kokoonpanoksi. Hänellä oli kyky olla sulavakäytöksinen muttei kaihtanut kovanaamaisuuttakaan. Saattoi olla herkkä ja samanaikaisesti kapinallinen, heijastaen lauluissaan kaikkia näitä. Lynottin lyhyeksi jäänyt elämä päättyi 4.1.1986 vain 36-vuotiaana.

Kuuntele jakso Suplasta