ÄKS ÄKS ÄKS beibiii!

Olemme kokeneet yhdessä niin kovimmat myrskyt kuin hiljaisimmat tyvenet, hikisimmät keikat ja vahvimmat seuraavan aamun olotilat. Tässä me yhä silti olemme – sinä ja me.

On aika juhlia laik nevö bifoo! Radio Rock -risteily XXX jyrätään Itämeren aalloilla 13.3. – 14.3.2021 ja isosti jyrätäänkin. Osta liput nyt!

Kolmaskymmenes Radio Rock -risteily on täällä, Radio Rockin jengi on tietysti mukana ja meillä on sulle pari ylläriä matkassa. Laivalla nähdään pääesiintyjänä kitaravirtuoosi Alexi Laihon luotsaama Bodom After Midnight ja kotimaisen thrashin sanansaattaja Mokoma. Lisää kovia artistijulkistuksia on piakkoin luvassa!

On risteilyjä ja sit on Radio Rock -risteilyjä. Sun tulee nyt ... siis NYT … kysyä itseltäs: ootko sä marjanpoimija vai kunnon SEILORI??!!??

Syksyn risteilyn ostaneet ovat automaattisesti mukana jo myös tällä matkalla. Mikäli olit aiemmin ostanut liput syksyn risteilylle, voit myös hakea rahojen täysimääräisen palautuksen risteilymatkan osalta 31.7.2020 mennessä. Tässä tapauksessa ilmoita spostilla matkat@lehtimakigroup.fi varauksenne varausnumero ja tilitiedot (nimi, pankki ja pitkä IBAN -tilinumero) palautusta varten.

BODOM AFTER MIDNIGHT

MOKOMA