ÄKS ÄKS ÄKS beibiii!

Koronatilanne ei päästä meitä helpolla mutta tärkeintä on meidän kaikkien terveys. Pöpö per&%le pitää meitä vielä otteessaan eikä meidän auta kuin jälleen siirtää RADIO ROCK -RISTEILY. Uusi ajankohta 16.-17.10.2021. Mutta ystävät! Kun jälleen keräämme ryhmämme ja tiivistämme rivimme, juhlimme isommin kuin koskaan aikaisemmin.

Lavalle nousee Vaasan punk-lahja Suomelle Klamydia, kotimaisen thrashin sanansaattaja Mokoma, glamrockin lähettiläät Reckless Love, punk-räpin katu-uskottavin Atomirotta, rap-metallin ilmiö Lähiöbotox sekä Radio Rock Starba -kilpailun voittaja Battledragon.

OSTA LIPUT
Syksyn siirretyt ja kevään ostetut risteilijät ovat automaattisesti mukana myös tällä matkalla.

Korona vaikuttaa kuitenkin kaikkeen tekemiseemme. Seuraamme tiukasti viranomaisten määräyksiä sekä THL:n suosituksia. Kiinnitämme risteilyllä erityisesti huomiota matkustajien, henkilökunnan ja artistien turvallisuuteen sekä hygienia-asioihin. Laivan täyttökapasiteetti on toistaiseksi rajoitettu.

Europan aikataulu

La 16.10.2021 Hel-Tal klo 18.30-22.00
Su 17.10..2021 Tal-Hel klo 12.10-16.00

Maihinnousu on mahdollinen, mutta seuraamme tilannetta ja suosituksia. Muuttuneesta aikataulusta huolimatta lupaamme, että Rockin risteilyn laadusta ei tingitä. Kun vihdoin päästään laivalle, on aika juhlia laik nevö bifoo!

Lehtimäki aloittaa ostettujen lippujen siirrot per oitis. Siirrot tullaan tekemään vastaavaan hyttiluokkaan.

Mikäli kuitenkin koet, että muuttunut aikataulu ei vastaa toiveitasi, voit myös hakea rahojen täysimääräisen palautuksen risteilymatkan osalta. Tässä tapauksessa ilmoita spostilla matkat@lehtimakigroup.fi varauksenne varausnumero ja tilitiedot (nimi, pankki ja pitkä IBAN-tilinumero) palautusta varten pe 22.3.2021 mennessä. Tämän jälkeen astuvat Radio Rock -risteilyn erityisehdot jälleen voimaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

MOKOMA

Lähiöbotox

RECKLESS LOVE

Klamydia

Atomirotta

Battledragon