Suru-uutinen on saavuttanut meidät myös Radio Rockilla. Järkytys on kova. Palataan risteilyasioihin tuonnemmin. Nyt toivomme Alexin perheelle ja läheisille valtavasti voimia surutyöhön.

ÄKS ÄKS ÄKS beibiii!

Niin kauan kun on mahdollisuus, me Radio Rockilla jaksamme yrittää. Korona ei meitä lannista vaikka kyseinen per&%le pakottaakin jälleen siirtämään risteilyä.

Radio Rock -risteily XXX jyrätään Itämeren aalloilla 17.-18.4.2021 ja kun risteilylle vihdoin päästään on syytä juhlia. Isosti. NÄISSÄ BILEISSÄ SÄ TAHDOT OLLA MUKANA!

Reissussa rähjääntyy sun lisäksi Rockin porukka ja oikeaan mielentilaan meidät virittää jo aiemmin julkaistut Mokoma, Lähiöbotox sekä uutena julkistuksena Reckless Love!

OSTA LIPUT
Kevään risteilyn ostaneet ovat automaattisesti mukana jo myös tällä matkalla.

Korona vaikuttaa kuitenkin kaikkeen tekemiseemme. Seuraamme tiukasti viranomaisten määräyksiä sekä THL:n suosituksia. Kiinnitämme risteilyllä erityisesti huomiota matkustajien, henkilökunnan ja artistien turvallisuuteen sekä hygienia asioihin. Laivan täyttökapasiteetti on rajoitettu.

Huomioitavaa! Tässä vaihtorytäkässä laiva vaihtuu takaisin Europaan ja sen aikatauluun.

La 17.4.2021 Hel-Tal klo 18.30-22.00
Su 18.4..2021 Tal-Hel klo 12.10-16.00

Maihinnousu on mahdollinen, mutta seuraamme tilannetta ja suosituksia.

Huom! Aikataulumuutokset vaikuttavat myös bussiliikenteeseen.

Muuttuneesta aikataulusta huolimatta, lupaamme, että Rockin risteilyn laadusta ei tingitä. Kun vihdoin päästään laivalle, on aika juhlia laik nevö bifoo!

Lehtimäki aloittaa ostettujen lippujen siirrot per oitis. Siirrot tullaan tekemään vastaavaan hyttiluokkaan. Mikäli kuitenkin koet, että muuttunut aikataulu ei vastaa toiveitasi, voit myös hakea rahojen täysimääräisen palautuksen risteilymatkan osalta. Tässä tapauksessa ilmoita spostilla matkat@lehtimakigroup.fi varauksenne varausnumero ja tilitiedot (nimi, pankki ja pitkä IBAN -tilinumero) palautusta varten pe 15.1.2021 mennessä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

MOKOMA

Lähiöbotox

RECKLESS LOVE