Suunnittele ja toteuta Suomen paras kansikuva!

Radio Suomipop on heittänyt levotonta läppää jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan ja hauskuuttanut kanavan uskollisia kuuntelijoita. Hervoton huumori kanavalla osataan, mutta kirjan kannen piirtäminen onkin sitten jo ihan toinen juttu. Kokeiltiin kyllä tehdä itse, mutta todettiin, että juontaja pysyköön mikrofonin takana.

Järjestämme kilpailun, jolla haetaan tämän vuoden lopulla julkaistavaan Suomipop 20 vuotta -juhlakirjaan kantta. Mitä Radio Suomipop on? Radio Suomipop on viihteellinen radiokanava, täynnä toinen toistaan hauskempia persoonallisia juontajia, unohtamatta vähintään yhtä persoonallisia kuulijoita. Suomipop on myös risteilyitä, festareita ja paljon muuta. Suomipop on myös valtava määrä yhdessä vietettyä laatuaikaa sekä unohtumattomia muistoja ja kokemuksia Radio Suomipoppia kuunnellen.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki, joilla pysyy mikä tahansa piirto- tai maalausväline kädessä. Tyylilaji on vapaa, kunhan lopputulos on hauska ja viihdyttävä. Olet sitten ammattilainen tai omaksi iloksi piirtelevä radiokanavan kuuntelija, tervetuloa mukaan tekemään Radio Suomipopin historiaa.

Kilpailuun valitaan esikarsinnan kautta 5-15 työtä, joista kuuntelijat valitsevat äänestämällä voittajan. Äänestys voittajasta järjestetään kesän lopussa. Jos olet tuottelias, voit lähettää kilpailuun useamman kansiehdotuksen. Kilpailun voittaja julkistetaan kirjan julkaisun yhteydessä kirjamessuilla lokakuussa 2021. Voittaja saa 1 000 euron rahapalkinnon, joka maksetaan palkkiona tekijälle.

Hakuaika kilpailuun alkaa 9. kesäkuuta ja päättyy 10.7.2021. Kilpailuehdotuksen tekemiseen on siis noin 4 viikkoa aikaa. Lopullisen kannen koko on 200 x 230 mm, piirrä/maalaa kuva käsin tai jos teet kuvan digitaalisesti, vaatimuksena on vähintään 300 dpi resoluutio – ja muista jättää kansikuvaan tilaa myös kirjan nimelle!

Täytä tietosi hakulomakkeeseen ja liitä hakemukseen linkki kilpailutyöhösi (esimerkiksi Dropbox tai Google Drive)

Oma nimesi:

Kilpailutyön nimi:

Linkki teokseen:

Puhelinnumero:

Sähköpostiosoite:

*Osallistumalla hyväksyn kilpailun säännöt – lisätiedot ja usein kysytyt kysymykset löydät täältä.

Kiitos osallistumisesta!

Olemme Teihin yhteydessä loppukesästä, mikäli kilpailutyönne päätyy finalistien joukkoon yleisöäänestykseen. Kilpailun voittaja julkistetaan kirjan julkaisun yhteydessä kirjamessuilla lokakuussa 2021. Voittaja saa 1 000 euron rahapalkinnon, joka maksetaan palkkiona tekijälle.