Tutustu SYNLABin palveluihin ja voita terveyden­tilaasi sopiva laboratorio­paketti

SYNLAB tarjoaa laboratorio­tutkimuksia edullisesti ja helposti – jopa ilman lähetettä.

Huolehdi hyvinvoinnistasi ja selvitä miten voit. Elimistön tilan selvittäminen auttaa ylläpitämään terveyttä ja hoitamaan sairauksia. SYNLABilla pääset tutkimuksiin nopeasti yli 30 paikkakunnalla ja vastaukset saat yleensä jo seuraavana päivänä.

Valitse omaan terveydentilaasi sopiva laboratoriopaketti.

Terveystarkastuspaketti

Terveystarkastuspaketti antaa perusteellisen selvityksen hyvinvoinnistasi sisältäen 13 verikoetta.

Lue lisää paketista

Liikkujan paketti

Harrastatko tavoitteellista liikuntaa? Liikkujan paketin 12 verikoetta kertovat mitä kehollesi kuuluu.

Lue lisää paketista

Kilpirauhaspaketti

Kilpirauhasen toimintahäiriöt aiheuttavat monenlaisia oireita. Kilpirauhaspakettiin kuuluvat verikokeet antavat kattavan kuvan kilpirauhasen toiminnasta.

Lue lisää paketista

Anemiapaketti

Raudanpuute on yleinen syy heikkoon oloon. Pahimmillaan puute johtaa anemiaan. Paketti sisältää tärkeimmät testit elimistösi rauta-arvojen mittaamiseen.

Lue lisää paketista

50 + naisen tutkimuspaketti

50 + naisen tutkimuspaketti sisältää erityisesti yli 50-vuotiaille naisille tärkeät verikokeet.

Lue lisää paketista

50 + miehen tutkimuspaketti

50 + miehen terveystarkastuspaketti sisältää kaikki tärkeät verikokeet yli 50-vuotiaille miehille.

Lue lisää paketista

Täytä yhteystietosi ja olet mukana arvonnassa

Kiitos osallistumisesta!

Tutustu tästä SYNLABin palveluihin.

Siirryt kohta automaattisesti SYNLABin sivuille

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

SYNLAB Suomi Oy, Kivihaantie 7, 00130 Helsinki, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää SYNLAB-arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/synlab.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 14.-27.9.2020 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä https://kampanjat.supla.fi/synlab -sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on 6 kpl laboratoriotutkimuspaketteja. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkinnot arvotaan kampanjan aikana arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi voidaan julkaista Radio Suomipopin suorassa lähetyksessä tai some-kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.