Mestarit maustaa kesägrillaukset
Maldon merisuolalla!

Tänä kesänä rokkikukkojen kesäkeittiössä
herkutellaan TABASCO®-kastikkeella

Jaa TABASCO®-kastikkeen tai Maldon-suolan maustama kesäreseptisi.

Osallistujien kesken arvotaan parhaat mausteet kesägrillaukseen ja perjantaisin palkintoon pistetään mukaan vielä Nauhgty Brgr lahjakortti!

Suosikkini on

TABASCO®-kastike

Maldon-suola

Vinkkaa meille paras reseptisi

Täytä vielä yhteystiedot,
niin olet arvonnassa mukana!

Syötä etu- ja sukunimi
Syötä sähköpostisi oikeassa muodossa.
Anna puhelinnumerosi
Anna Katuosoitteesi
Anna postinumerosi
Anna Postitoimipaikkasi
Hyväksy säännöt ja olethan täysi-ikäinen
TABASCO®, the Diamond and Bottle Logos are trademarks of McIlhenny Co

Kiitos osallistumisesta!

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä voittajiin!
Siirryt kohta helpostimaukkaampaa.fi

TABASCO®, the Diamond and Bottle Logos are trademarks of McIlhenny Co

Tabasco-Maldon -ARVONNAN SÄÄNNÖT


Järjestäjä

Oy Arvid Nordquist Ab, Valimotie 1 A, 00380 Helsinki , jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Tabasco-Maldon-arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/tabascomaldonkesa.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Yhteystiedot hävitetään 1 kuukauden kuluttua arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 31.5.-27.6.2021 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä https://kampanjat.supla.fi/tabascomaldonkesa -sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu- painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Palkintona arvotaan kampanjan aikana Arvid Nordqvist parhaat mausteet -tuotepaketteja joka arkipäivä (yhteensä 20 kpl).

Lisäksi perjantaisin tuotepaketissa mukana 2 kpl Nauhgty Brgr-lahjakortti (kahden lahjakortin arvo 30eur), arvotaan yhteensä 4 kpl.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi voidaan julkaista Radio Rockin radiolähetyksessä.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

×