Valitse ja voita

Taloon.com on suomalainen rautakauppa netissä. Löydät suurenmoisen yli 100 000 tuotteen valikoiman rakentamiseen, sisustamiseen ja remontointiin.

Minkä tuotteen sinä valitset? Paina alla olevista tuotteista suosikkisi ja voita se.

Varmista, että olet valinnut haluamasi tuotteen ja tarkista alla olevat tiedot

Kaasugrilli 499 €

Valitse arvontaan >

Puukiuas 488 €

Valitse arvontaan >

Kaasugrilli 799 €

Valitse arvontaan >

Villa 9000 kuivakäymälä 699 €

Valitse arvontaan >

Eteisen säilytysratkaisu 500 €

Valitse arvontaan >

Taloon.com kevätale
-tuhansittain tuotteita kotiin, pihalle ja puutarhaan alehinnoin.

Tutustu tästä

Minkä tuotteen sinä valitset? Paina yllä olevista tuotteista suosikkisi ja voita se.

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä voittajiin.

Pistä paikat SUUUURENMOISEEN kuntoon PIENEMMOISELLA hinnalla ja anna kesän tulla

Siirryt kohta taloon.com -sivulle

×

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Taloon Yhtiöt Oy, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Valitse suosikkituotteesi -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/taloon

Osallistumisen ehdot

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneet ja markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 11.5.-24.5.2020 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä kampanjasivuilla olevaan lomakkeeseen https://kampanjat.supla.fi/taloon siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Seuraavia palkintona (kutakin yksi) arvotaan viidelle (5) eri voittajalle:

Palkinnot arvotaan 27.5.2020 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon luovutuksista voittajille. Voittajien nimet voidaan ilmoittaa Radio Rockin ja/tai Taloon.com kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.