Tunnetko Tuutausarin?

Tuutausari (subst.)

2000-luvun ensimmäinen vuosikymmen, jota edelsi ysärin kaunis eurodance-nostalgia, ja jonka jälkeen siirryttiin 2010-luvulle jonka jonnetkin jo muistavat.

Tuutausari ei tunnu menneisyydeltä eikä nykyisyydeltä; se on oma satumaailmansa, jota hallitsivat isot pop-tähdet isoine biiseineen, MySpacen ja IRC-Gallerian kaltaiset esi-somet sekä tositv-sarjojen luomat reality-tähdet.

“Siis muistatsä sen Katy Perryn ekan hitin?”
“I Kissed a Girl?”
“Just se, niin tuutausarii!”Tunnetko Tuutausarin? -kilpailu HitMixillä

Tunnetko Tuutausarin? Oletko sinä Tuutausari Tietäjä 2021?! Oletko sinä Suomen Suurimman Viihdepalkinnon voittaja?!

Osallistu näin:
Kuuntele syksyn 2021 aikana HitMixiä päivittäin kuullaksesi kisakutsun Tuutausari-kisaan. Se voi tulla koska vain arkisin klo 06–18 välillä.

Kun kuulet kisakutsun, soita välittömästi HitMixin studioon 010 800 104. Vain yksi soittaja pääsee kilpailemaan per päivä, joten ole salamannopea!

Läpi päässeellä soittajalla on yksi minuutti aikaa vastata oikein niin moneen tuutausari-aiheiseen kysymykseen kuin mahdollista. Jokaisen viikon päätteeksi perjantaina HitMixillä kerrotaan, kuka vastasi viikon aikana oikein isoimpaan määrään kysymyksiä, ja vain yksi henkilö per viikko pääsee jatkoon. Jos kaksi henkilöä on vastannut oikein yhtä moneen kysymykseen, järjestetään heille perjantaisin jännittävä tiebreaker-kisa.

Kaikkien viikkovoittajien välillä taistellaan joulukuussa ensin välierät ja lopulta ratkeaa, kuka on SUOMEN SUURIMMAN VIIHDEPALKINNON voittaja ja Tuutausari Tietäjä 2021!

Suomen Suurin Viihdepalkinto sisältää Suomen suurimman kattauksen monipuolisinta viihdettä koko vuodeksi 2022. Mukana mm. kaikki tämä:
• Supla+ -äänikirjat ja -podcastit vuodeksi
• Ruutu+ -TV-viihde vuodeksi
• Aku Ankka vuodeksi
• Valinnainen aikakauslehti vuodeksi
• Kahden hengen VIP-liput Jysäri -festivaaleille 2022
• Eikä tässä vielä kaikki…