Tunnetko Tuutausarin?

Tunnetko 2000-luvun alun musiikin ja suurimmat ilmiöt kuin omat taskusi? Sinä voit olla vuoden 2022 tuutausaritietäjä ja Suomen suurimman viihdepalkinnon voittaja!

Tunnetko Tuutausarin -kisassa kuuntelijat pääsevät osallistumaan puhelimitse kisaan, jossa tulee minuutin aikana vastata mahdollisimman moneen kysymykseen oikein. Kysymykset liittyvät tuutausarin populäärikulttuuriin eli 2000-2010 -lukujen musiikkiin, artisteihin ja yhtyeisiin, tv-ohjelmiin ja elokuviin, muotiin, ilmiöihin jne...

Alkukarsintojen ja pudotuspelien jälkeen jää vain yksi, joka kruunataan joulukuussa Tuutausaritietäjäksi 2022!AIKATAULU JA OSALLISTUMISOHJEET

Alkukarsinnat:

Tunnetko Tuutausarin -alkukarsinnat otellaan arkipäivisin maanantaista 14.11. aina tiistaihin 29.11. asti.

Mukaan voit päästä vain kuuntelemalla HitMixiä ja bongaamalla Tuutausari-kisakutsun, joka soi kolme kertaa päivässä ennalta määrittämättömään aikaan. Kun kutsu soi, nopein studionumeroon 010 800 104 soittanut pääsee osallistumaan.

Läpi päässyt soittaja osallistuu tietokilpailuun, jossa vastataan mahdollisimman moneen kysymykseen oikein yhden minuutin aikana. Jatkoon pääsee joka päivä VAIN YKSI kilpailija – se joka onnistui antamaan eniten oikeita vastauksia. Tasapelin sattuessa jatkoon pääsevä kilpailija arvotaan.

Pudotuspelit:

Tunnetko Tuutausarin -pudotuspelit käydään arkipäivisin keskiviikosta 30.11. alkaen maanantaihin 5.12. asti.

Pudotuspeleissä aiemmin jatkoon päässeet kilpailijat mittelöivät tietämyksellään toisiaan vastaan pareittain. Joka päivä mukana on kaksi kilpailijaa, joista toinen pääsee jatkoon.

Finaalit:

Finaalit kilpaillaan 5.12. alkavalla viikolla.

SUOMEN SUURIN VIIHDEPALKINTO

Tuutausaritietäjä 2022 voittaa omakseen Suomen suurimman viihdepalkinnon! Palkintoon kuuluu mm. keikkalippuja, festarilippuja, lehtitilauksia, aikaa äänikirjapalveluun ja suoratoistopalveluun sekä risteilyliput.

Nelonen Media © 2022