MINNE VEISIT
VIERAAN TAMPEREELLA?

Voita Tampere-elämyspaketti!

Tampere! Manse! Tampesteri!
Rakkaalla kaupungilla on monta nimeä.

Nyt voit vapaasti myöntää Tampere-rakkautesi ja kertoa, minne veisit vieraan Tampereella! Olet sitten paljasjalkainen tamperelainen, monivuotinen vieras, kerran kaupungissa käynyt tai vain huhupuheita kuullut. Mikä paikka Tampereella tai Tampereen lähiympäristössä on tehnyt sinuun lähtemättömän vaikutuksen?

Osallistumalla arvontaan voit voittaa juuri sinulle sopivan palkintoreissun Tampereelle.

Jos arpaonni suosii sinua, millaisen voittopaketin haluaisit perheellesi tai kaveriporukallesi?

Ole hyvä ja vastaa kysymykseen.

Palkinto

Ystävät mukaan!

Saunominen ja drinkit Saunaravintola Kuumassa ja majoittuminen Sokos Hotel Ilves -hotellissa neljälle hengelle.

Palkinto

Ilo irti!

Särkänniemi-rannekkeet ja majoittuminen Scandic Tampere City -hotellissa neljälle hengelle.

Palkinto

Muumi­mukavaa!

Kierros Muumimuseossa ja majoittuminen Lapland Hotels Tampere -hotellissa neljälle hengelle.

Palkinto

Kullan kanssa!

Illallinen Gastropub Tuulensuussa ja majoittuminen Lillan Hotel Café & Butik -hotellissa kahdelle hengelle.

Täytä vielä yhteystietosi, niin olet arvonnassa mukana

Kiitos, kun osallistuit arvontaan!

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Löydä juuri sinulle sopiva Tampere-elämys

Siirryt kohta visittampere.fi

×

Järjestäjä

Visit Tampere Oy, Kelloportinkatu 1 C 33100 Tampere, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Minne veisit turistin? -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/visittampere.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät. Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä. Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Yhteystiedot hävitetään 1 kuukauden kuluttua arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 29.06. – 12.07.2020 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä kampanjasivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla ”Osallistu/Lähetä - tai muuta vastaavaa painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on 4 kpl erilaisia Tampere-matkailupaketteja, joista osallistuja saa valita mieluisen. Palkintopaketit ovat seuraavat:

Ilo irti! -paketti: Särkänniemi-rannekkeet ja majoittuminen Scandic Tampere City -hotellissa neljälle hengelle. Palkinnon arvo n. 460e

Ystävät mukaan! -paketti: Saunominen ja drinkit Saunaravintola Kuumassa ja majoittuminen Sokos Hotel Ilves -hotellissa neljälle hengelle. Palkinnon arvo n. 360e

Muumimukavaa! -paketti: Kierros Muumimuseossa ja majoittuminen Lapland Hotels Tampere -hotellissa neljälle hengelle. Palkinnon arvo n. 390e

Kaverin tai kullan kanssa! -paketti: Illallinen Gastropub Tuulensuussa ja majoittuminen Lillan Hotel Café & Butik -hotellissa kahdelle hengelle. Palkinnon arvo n. 240e

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinnot arvotaan 13.07.2020 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi voidaan julkaista kyseisen median ja Järjestäjän omissa kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.